Bed & Breakfast Het Tuinhuis

esjawi-tuinhuis-zitjeesjawi-tuinhuis-beneden-3764

Boekt u bed&breakfast in het Tuinhuis is het ontbijt inclusief. Een heerlijk, uitgebreid ontbijt met een eitje van onze scharrelkippen die u ziet lopen op het erf, eigen gemaakte jam en honing. Het ontbijt wordt geserveerd in uw gastenverblijf, op uw eigen terras, of gezellig aan de keukentafel in het huis van uw gastvrouw.

In het Tuinhuis heeft u de gelegenheid om zelf koffie en thee te zetten.

Bekijk beschikbaarheid  Doe een reserveringsaanvraag  Bekijk tarieven

Faciliteiten

Het twee- tot vierpersoons tuinhuis, beschikt over twee terrassen. Een terras onder het afdak en een terras met uitzicht over het weiland, waar u achter de bomen de zon onder ziet gaan.

esjawi-tuinhuis-badkamer-3764

De woonkamer beschikt over een tv met dvd, radio, Wi-Fi, een zitbank, een eettafel en -stoelen en centrale verwarming. Een volledig ingerichte keuken met koelkast, gasstel, waterkoker en een koffiezetapparaat staan tot uw beschikking. Op de begane grond bevindt zich een inloopdouche met wastafel en toilet.

esjawi-tuinhuis-slaapkamers-3764

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers. Het betreft een grote kamer met twee éénpersoonsbedden (boxspring formaat 90 x 220 cm) en een kleinere kamer met twee éénpersoonsbedden.

Prachtig huisje, van alle gemakken voorzien, heerlijke bedden, en de volgende ochtend een geweldig ontbijt. Kon niet beter! We komen zeker nog een keertje terug.
– Elly, Chris, Martie, Wim

Het Tuinhuis is zeer geschikt voor fietsers en wandelaars, maar ook voor personen wie voor het werk in de omgeving moeten zijn.

Leuk detail voor de fiets- en wandelliefhebbers. Het Tuinhuis is dichtbij LF4, het Trekvogelpad en het Graafschappad.

Bekijk beschikbaarheid  Doe een reserveringsaanvraag  Bekijk tarieven